Україна отримала майже 34 млн доларів пожертв у криптовалюті

Україна отримала майже 34 млн доларів пожертв у криптовалюті

 З початку повномасштабного вторгнення Росії уряду та неурядовим організаціям України надійшло 33,8 мільйона доларів у цифровій валюті.

Компанія Elliptic, що відстежує транзакції з криптовалютою, повідомила, третину від усієї суми країна отримала у вівторок, 1 березня. Повідомляє Associated Press.

За словами головного наукового співробітника Elliptic Тома Робінсона, більшість пожертвувань переказали у біткоїнах та етерах (види криптовалют). Також надсилали незмінні токени або NFT, на обліковий запис Ethereum українського уряду.

Компанія Elliptic також попередила про шахраїв, які обманюють власників криптовалюти, що бажають пожертвувати на допомогу Україні.

Нагадаємо, що "ЄС має розробити план відбудови України на 100 мільярдів євро", – Моравецький.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Франція надасть Україні 1,2 млрд євро на проєкти розвитку (відео) Франція надасть Україні 1,2 млрд євро на проєкти розвитку (відео)
Сьогодні на брифінгу президент України Володимир Зеленський назвав ці гроші макрофінансовою допомогою, але ці кошти виявилися програмним фінансуванням.
До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС
Україна розраховує ще до вересня отримати другий транш та макрофінансову допомогу від Європейського Союзу, розмір якої становитиме – 600 мільйонів євро.
В Україні перерахують пенсії працюючим пенсіонерам: як зміняться виплати з 1 червня В Україні перерахують пенсії працюючим пенсіонерам: як зміняться виплати з 1 червня
Українським пенсіонерам, які працюють, у червні цього року проведуть перерахунок пенсій, хоча раніше це робилося у квітні. Однак пенсіонери також зможуть отримати доплати як за квітень, так і за травень 2021 року, лише заднім числом.
Loading...
Load next