"Наступні декілька дні будуть важкими": Укренерго анонсувало аварійні відключення за необхідності

"Наступні декілька дні будуть важкими": Укренерго анонсувало аварійні відключення за необхідності

НЕК "Укренерго" анонсувала у наступні дні аварійні відключення електроенергії за необхідності, після "найбільшої атаки в історії енергетики", від якої постраждали всі регіони України 15 листопада.

Наступні декілька дні будуть важкими: наближається похолодання і споживання електроенергії зростатиме, відповідно навантаження на мережі теж. Тому, просимо з розумінням ставитися до відключень, які будуть впроваджуватися по мірі необхідності, а також не полишати звичку економно використовувати електроенергію, - зауважили в Укренерго.

Після атаки 15 листопада найскладніша ситуація виникла на заході Україні, а також у центральному і північно-східних регіонах, вказали у компанії. І нагадали, що для стабілізації енергосистеми Укренерго було застосовано аварійні графіки відключень. Це дозволило запобігти повному знеструмленню країни, наголосили у компанії.

Ми працюватимемо цілодобово, щоб повернути світло, яке намагаються у нас відібрати рашисти. Ворог жорстокий і ми розуміємо, що на цьому він може не зупинитися. У нас є план реагування на різні ситуації, у тому числі й найгірші, - підкреслили у компанії.

І зауважили, що водночас "українцям треба бути готовими до значних перерв в енергопостачанні та мати необхідний запас води, заряджені пристрої та павербанки".

Нагадаємо, що "армія відновлення": першу тисячу безробітних залучили до суспільно корисних робіт.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Кабміні назвали дату початку опалювального сезону в цьому році У Кабміні назвали дату початку опалювального сезону в цьому році
Ціна на опалення для населення не змінюватиметься.
Україна пропонує інвесторам "Укравтодору" та "Укренерго" відтермінування виплат Україна пропонує інвесторам "Укравтодору" та "Укренерго" відтермінування виплат
Прем'єр-міністр України наголосив, що зараз держава консолідує всі наявні ресурси на першочергові потреби.
Loading...
Load next