Правоохоронці викрили масштабну мережу виготовлення та збуту наркотиків (фото)

Правоохоронці викрили масштабну мережу виготовлення та збуту наркотиків (фото)
Під час обшуків вилучено рекордну кількість амфетаміну - 120 кг. Спецоперація здійснювалась у Дніпропетровській, Київській, Черкаській областях та у Києві.

Про це інформує пресслужба Нацполіції.

За попередніми підрахунками, місячний оборот учасників злочинців становив 250-300 кг, а це – 1 млн 200 тис. доз. Відтак, 100-120 млн грн прибутку. 

Перші результати: в Дніпрі накрили справжній наркозавод. Там вилучили 120 кілограмів готового амфетаміну, а це -  480 тисяч доз! І це найбільша партія вилученого амфетаміну в історії України. Крім цього, поліцейські виявили там понад  тонну прекурсорів, з яких можна було б виготовити ще 700 кілограмів готового психотропу, - заявив голова Національної поліції України Ігор Клименко.

Щомісяця зловмисники виготовляли та збували через свій гуртовий магазин в Інтернеті від 250 до 300 кг амфетаміну.

Окрім цього, його постачали щонайменше 50 групам збувачів по всій території України. 

За словами глави відомства, організував наркобізнес чоловік, який є підсудним за бандитизм. 

Наразі затримано 8 членів групи. Триває слідство.

Читайте також
На Херсонщині виявили наркоплантації із коноплею на мільйони гривень (фото) На Херсонщині виявили наркоплантації із коноплею на мільйони гривень (фото)
У херсонській області поліцейські виявили дві теплиці в яких вирощували коноплю. Вартість вилученого товару – близько 5 мільйонів гривень.
На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото) На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото)
СБУ викрила співробітницю поліції, яка викрадала наркотики із речових доказів і потім продавала їх наркозалежним.
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Loading...
Load next