У Києві три години гасили пожежу: спалахнула піцерія (фото)

У Києві три години гасили пожежу: спалахнула піцерія (фото)
3 листопада, до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на пр-ті Перемоги, 9, що у Шевченківському районі столиці. Інцидент трапився о 23:35.

Пожежа сталася на першому поверсі у закладі громадського харчування, загорілася будівля площею 150 кв. м. Вогонь розповсюдився на внутрішні приміщення. На місце події було направлено рятувальників з найближчих державних пожежно-рятувальних підрозділів. Рятувальники відразу ж приступили до гасіння вогню. В нічний час в закладі громадського харчування нікого не було, тож загроза для життя людей не було.

Фото: Головне управління ДСНС України у м. Києві

Як повідомляє Головне управління ДСНС України у м. Києві,  вже 4 листопада о 00:47 пожежу було локалізовано, а через дві години - ліквідовано. Весь процес зайняв понад три години часу. 

Внаслідок пожежі знищено приміщення кухні, холодильники та кухонне обладнання, а також розібрано 200 кв. м стелі будівлі.

Фото: Головне управління ДСНС України у м. Києві

На місці пожежі було залучено 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 18 осіб особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України у м. Києві.

Причина загоряння наразі встановлюється правоохоронними органами.

Постраждалих немає. 

Фото: Головне управління ДСНС України у м. Києві

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео) На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео)
Під Києвом в селі Білогородка в одному з житлових будинків трапилась пожежа, яка супроводжувалась потужним вибухом. На місці події рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка.
Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото) Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото)
Кількість жертв внаслідок вибуху у багатоповерхівці у центрі села Білогородка, що під Києвом лише збільшується. Рятувальники відшукали ще одного померлого.
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
Loading...
Load next