У Харкові поліція вилучила однорічну дитину в матері - жінка була в неадекватному стані

У Харкові поліція вилучила однорічну дитину в матері - жінка була в неадекватному стані
Наразі дівчинка перебуває у дитячій лікарні. Її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

7 листопада о 12:00 до Харківського районного управління поліції № 2 від чергового лікаря бригади швидкої невідкладної медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що на кінцевій зупинці трамвая у 602 мікрорайоні є дитина, якій загрожує небезпека. Про це інформує Національна поліція у Харківській області. 

На місці події поліцейські виявили 36-річну жінку, яка перебувала в неадекватному стані, не орієнтувалась на місцевості. З нею була донька 2020 року народження, - йдеться у повідомленні поліції.

Зважаючи на те, що дитині загрожувала небезпека, правоохоронці, керуючись Законом України «Про Національну поліцію», вилучили дівчинку у матері та передали до дитячого відділення лікарні. Жінка від госпіталізації відмовилась.

Наразі дівчинка перебуває у дитячій лікарні. Її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

У поліції зазначають, що інформація про подію була внесена до Єдиного обліку, слідчі проводять перевірку.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На польському кордоні у лісі загинула 1-річна дитина (фото) На польському кордоні у лісі загинула 1-річна дитина (фото)
Подружжя мігрантів блукало в лісі півтора місяця. Відомо, що допомоги потребували також чоловік з рваним пораненням руки та жінка з колотою раною гомілки.
"Тато викине мене у вікно": в Англії батьки катували 6-річного хлопчика (відео) "Тато викине мене у вікно": в Англії батьки катували 6-річного хлопчика (відео)
Хлопчик помер через важку черепно-мозкову травму, "заподіяну йому дорослою людиною", яка виявилася не сумісна з життям.
ДТП з кортежем: щодо поліцейських та прокурорів Харківщини проведуть розслідування — Венедіктова ДТП з кортежем: щодо поліцейських та прокурорів Харківщини проведуть розслідування — Венедіктова
Жертву ДТП за участю кортежа Ярославського переїхали двічі — про це УП повідомили джерела в правоохоронних органах. Крім цього співрозмовник стверджує, що бізнесмен був на місці події.
Loading...
Load next