Смертельна ДТП у Харкові: експертиза підтвердила, що за кермом Infinity був 16-річний хлопець

Смертельна ДТП у Харкові: експертиза підтвердила, що за кермом Infinity був 16-річний хлопець
Під час смертельної аварії на проспекті Гагаріна у Харкові за кермом автомобіля перебував Микола Харківській. Це показала експертиза ДНК.

Про це повідомляє РБК-Україна, з посилання на речника прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко.

За його словами, відповідно до висновку молекулярно-генетичної експертизи, зразки ДНК матеріалів з подушки безпеки авто збігаються зі зразками ДНК матеріалів відібраних у 16-річного водія.

Експертиза підтвердила факт того, що за кермом автомобіля "Інфініті" перебував 16-річний водій, який має статус підозрюваного у смертельному ДТП на проспекті Гагаріна, що сталось 26 жовтня цього року, — повідомив він.

Отже, у сукупності з допитом свідків, що були в автомобілі, підтверджено той факт, що за кермом в момент ДТП перебував саме 16-річний водій.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що батьків 16-річного водія Infiniti Миколи Харківського можуть судити за двома статтями.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Аварія на Черкащині: загинуло троє людей Аварія на Черкащині: загинуло троє людей
ДТП сталася близько 18:00 години.
ДТП у Харкові: 16-річний водій відмовляється здавати кров на аналіз після рішення суду ДТП у Харкові: 16-річний водій відмовляється здавати кров на аналіз після рішення суду
Це рішення підтверджує раніше висловлену підозрюваним відмову від співпраці зі слідством.
Смертельна ДТП на Миколаївщині: троє загиблих та четверо травмованих, серед них - діти (фото) Смертельна ДТП на Миколаївщині: троє загиблих та четверо травмованих, серед них - діти (фото)
В результаті зіткнення автомобілів Chevrolet Lacetti та ВАЗ, останній перекинувся та злетів у кювет.
Loading...
Load next