Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС

Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС
За минулу та з початку поточної доби порушень режиму припинення вогню на Донбасі не зафіксовано.

Минулої доби, 2 січня, і на 7:00 поточної доби з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано, – йдеться у повідомленні.

Про це повідомив штаб ООС.

Військовослужбовці Об'єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання щодо відбивання та стримування збройної агресії.

Напередодні Нового року на Донбасі було поранено бійця ООС. 1 січня він помер. Повідомляє Коростенський міський колегіум.

З невимовним сумом сповіщаємо, що 1 січня від ворожої кулі снайпера на 21 році обірвалося життя нашого випускника Тичини Ігоря Олеговича, який вірно служив Україні на Сході нашої держави, - йдеться у повідомленні.

Заступниця Коростенського міського голови Наталія Чижевська уточнила, що загиблий військовий служив у складі 95 десантно-штурмової бригади, але після тяжкого поранення він впав у кому.

27 грудня Ігоря Тичину було поранено кулею снайпера. Він перебував у комі у Харківському шпиталі. Лікарі боролися за його життя, але першого січня молоде життя обірвалося, - розповіла вона.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
На Донбасі від кулі снайпера загинув військовий Іван Ковальовський (фото) На Донбасі від кулі снайпера загинув військовий Іван Ковальовський (фото)
Вчора, 26 квітня, на Донбасі загинув боєць ЗСУ Іван Ковальовський.
Loading...
Load next