Затопило будинки та зійшло два селеві потоки: на Закарпатті - II рівень небезпеки (фото)

Затопило будинки та зійшло два селеві потоки: на Закарпатті - II рівень небезпеки (фото)
Все це відбулося через погіршення погодних умов.

Станом на ранок 5 січня на території Закарпатської області внаслідок підняття ґрунтових вод зафіксовано низку підтоплень. Про це повідомляє "ПравдаТУТ News" з посиланням на ДСНС.

Загалом у Рахівському, Тячівському та Хустському районах підтоплено:

  • 7 підвальних приміщень;
  • 6 житлових будинків;
  •  21 дворогосподарство. 

Крім того, вночі зійшли селеві потоки на дорогу регіонального значення Р21 в с. Нижній Бистрий Хустського району та автошлях національного значення Н09 у м. Рахів.

Фото: ДСНС

В обох випадках над розчищуванням дорожнього полотна від земляних мас та каміння працювала техніка фірми, що обслуговує ці відрізки автошляхів. Наразі рух транспорту відновлено.

Інформація щодо наслідків погодних умов уточнюється.

Крім того, у ДСНС повідомили про підвищення рівня води й оголосили II рівень небезпеки (помаранчевий).

5 січня, внаслідок добігання води з верхів’їв, в нижніх течіях річок Закарпатської області та на Тисі продовжуватимуться підвищення рівнів води на 0,5-1,0 м над рівнями на 8 год 5 січня, з подальшим затопленням заплави річок Тиса біля постів: Тячів і Хуст.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Вогонь охопив усі поверхи великої частини будівлі: масштабна пожежа на Закарпатті (відео) Вогонь охопив усі поверхи великої частини будівлі: масштабна пожежа на Закарпатті (відео)
На місці працювало кілька пожежних бригад. Вогонь був дуже потужний, а полум'я виднілося на кілька кілометрів.
Заблукав у лісі: на Закарпатті рятувальники другу добу шукають грибника (фото) Заблукав у лісі: на Закарпатті рятувальники другу добу шукають грибника (фото)
Через те, що зв'язок із чоловіком був відсутнім, встановити його точне місцезнаходження не вдалося. Тож надзвичайники взялися шукати чоловіка у різних ділянках лісу.
Loading...
Load next