Небезпечна знахідка: на Запоріжчині ліквідували 100-кілограмову бомбу часів війни (відео)

Небезпечна знахідка: на Запоріжчині ліквідували 100-кілограмову бомбу часів війни (відео)
Загрозу для місцевих мешканців ліквідували.

9 січня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на території приватного домоволодіння у місті Василівка Запорізької області місцеві мешканці під час проведення присадибно-садових робіт, а саме викорчовували старі дерева в саду, виявили підозрілий предмет, схожий на вибухонебезпечний.

Про це повідомляє "ПравдаТУТ News" з посиланням ДСНС.

Прибувши на місце події, спеціалісти ДСНС ідентифікували знахідку як 100 - кілограмову авіабомбу часів минулих війн. Оперативна група спостерігала за проведенням розмінування в режимі реального часу за допомогою інформаційно-аналітичної панелі.

Фото: ДСНС

Фахівці-піротехніки знешкодили виявлений ВНП в спеціально відведеному місці, з дотриманням техніки безпеки. Також, рятувальники додатково обстежили  місце небезпечної знахідки. Загрозу для місцевих мешканців ліквідували.

До місця події рятувальники прямували використовуючи систему геокодування “what3words“.

Фото: ДСНС

Зазначено, що від ГУ ДСНС залучались 8 одиниць техніки та 24 осіб особового складу. Також для охорони місця небезпечної знахідки були залучені співробітники поліції.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті після сильних дощів затопило села та дороги (фото) На Закарпатті після сильних дощів затопило села та дороги (фото)
У Закарпатські області проливні дощі затопили сотні будинків та дороги. Зокрема, близько 400 дворів у Рахівському районі залишилися без транспортного сполучення.
У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео) У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео)
Рівненські правоохоронці встановлюють осіб, які підпалили авто депутата на вулиці Андрія Мельника. Трапилось це близько третьої години ночі.
Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото) Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото)
Тіло померлого чоловіка, який як виявилось згодом був 49-річний львів'янин, 3 травня виявила група туристів поблизу гори Піп Іван. Загиблий був вдягнений у спортивну форму, але місцевий житель це чи турист встановити спочатку не могли.
Loading...
Load next