Обстріл безпілотника ОБСЄ: на Донбасі виявили 275 одиниць військової техніки бойовиків

Обстріл безпілотника ОБСЄ: на Донбасі виявили 275 одиниць військової техніки бойовиків
За словами військових, підрозділи Об’єднаних сил тримають ситуацію під контролем та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії РФ.

Українська сторона СЦКК повідомляє про чергові факти порушень Мінських домовленостей з боку збройних формувань Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей. Зокрема, за минулу добу було виявлено 275 одиниць військової техніки бойовиків РФ. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

За минулу добу додатково виявлено і зафіксовано розміщення на тимчасово окупованій території 275 одиниць військової техніки збройних формувань РФ, яка розміщена з порушенням Мінських домовленостей, — уточнюється в повідомленні.

Мова йде про десятки танків, БМП, гаубиць, самохідних артилерійських установках і комплексах РСЗВ. Також у штабі ООС заявили про обстріл безпілотника спостерігачів ОБСЄ з боку противника в районі села Василівка.

Під час цього польоту БПЛА СММ малого радіусу дії також піддавався впливу перешкод сигналу GPS. Крім того, БПЛА СММ малого радіусу дії відчували вплив перешкод сигналу GPS під час польотів над районами поблизу Василівки, Каштанового і Калинового, — йдеться в повідомленні.

У прес-центрі впевнені, що зафіксовані порушення свідчать про систематичне створення передумов для подальшої ескалації напруги на лінії зіткнення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Росія збирала десантників на масштабні навчання в окупованому Криму.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Проросійські бойовики обстріляли Щастя на Донбасі: поранили голову місцевої ВЦА (відео) Проросійські бойовики обстріляли Щастя на Донбасі: поранили голову місцевої ВЦА (відео)
Внаслідок обстрілу був поранений керівник відомства Олександр Дунець. Йому вже зробили операцію - стан здоров'я чоловіка задовільний та він вже на робочому місці.
Українські військові ліквідували російського снайпера на Донбасі (відео) Українські військові ліквідували російського снайпера на Донбасі (відео)
Раніше повідомлялось, що український снайпер застрелив підполковника Збройних сил Російської Федерації на Донбасі.
Loading...
Load next