ДТП з кортежем Ярославського: поліція провела обшуки в готелі та будинку бізнесмена (фото)

ДТП з кортежем Ярославського: поліція провела обшуки в готелі та будинку бізнесмена (фото)
Олександр Ярославський покинув Україну.

Правоохоронці провели серію обшуків в рамках розслідування смертельної ДТП під Харковом за участю кортежу Олександра Ярославського. Вони, зокрема, проводилися у будинку та готелі бізнесмена. Про це повідомляє пресслужба поліції Харківської області.

Фото: Поліція Харківської області

Крім цього, поліція провела обшуки й у чоловіка (водія Ярославського), який прийшов із повинною.

Фото: Поліція Харківської області

В ході досудового розслідування проводяться санкціоновані судом обшуки у готелі та за місцем мешкання харківського бізнесмена та адресою проживання особи, яка звернулась до поліції з інформацією про свою причетність до вказаної ДТП, - йдеться в повідомленні.

Фото: Поліція Харківської області

Як пояснили правоохоронці, метою обшуку було вилучення інформації з камер відеоспостереження, підтвердження використання автомобіля "Мерседес" та причетності інших осіб до скоєння ДТП.

Фото: Поліція Харківської області

Вказано, що слідчі відкрили кримінальні провадження за двома статтями ККУ.

Нагадаємо, що кортеж впливового бізнесмена Ярославського збив на смерть людину — ЗМІ. Бізнесмен спростовує, що за кермом автівки був він.

А також, ДТП з кортежем: щодо поліцейських та прокурорів Харківщини проведуть розслідування — Венедіктова. Жертву ДТП за участю кортежа Ярославського переїхали двічі — про це УП повідомили джерела в правоохоронних органах. Крім цього співрозмовник стверджує, що бізнесмен був на місці події.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Трухін повинен сам прокоментувати ситуацію": Разумков та Монастирський відреагували на скандал з "слугою народу" (відео) "Трухін повинен сам прокоментувати ситуацію": Разумков та Монастирський відреагували на скандал з "слугою народу" (відео)
Ймовірно, інцидент із депутатом від "Слуги народу" Олександром Трухіним не набрав б такого розголосу, якби деякі українські ЗМІ масово б не почали видаляти новини в якій згадувалось його та причетність до аварії.
Експрес-тести для перевірки водіїв на наркотики Експрес-тести для перевірки водіїв на наркотики
Глава МВС України хоче запровадити експрес-тести для перевірки водіїв на наркотики.
Смертельна аварія із розчавленим таксі у Харкові: водій вантажівки був «під наркотиками» Смертельна аварія із розчавленим таксі у Харкові: водій вантажівки був «під наркотиками»
Згідно з медичним висновком, водій вантажівки з напівпричепом перебував у стані наркотичного сп’яніння.
Loading...
Load next