ДТП з кортежем: щодо поліцейських та прокурорів Харківщини проведуть розслідування — Венедіктова

ДТП з кортежем: щодо поліцейських та прокурорів Харківщини проведуть розслідування — Венедіктова
Жертву ДТП за участю кортежа Ярославського переїхали двічі — про це УП повідомили джерела в правоохоронних органах. Крім цього співрозмовник стверджує, що бізнесмен був на місці події.

Генпрокурорка Ірина Венедіктова відреагувала на справу щодо ДТП з кортежем бізнесмена Олександра Ярославського на Харківщині – щодо співробітників Нацполіції Харківщини і прокурорів Харківської обласної прокуратури проведуть розслідування. Повідомляє Венедіктова у Facebook.

У п’ятницю до ЄРДР внесуть відомості щодо співробітників Нацполіції Харківщини і прокурорів Харківської обласної прокуратури. Венедіктова сказала, що "має бути проведене повноцінне і неупереджене розслідування відносно цих посадових осіб".

Зазначається, що процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюватиме Офіс генпрокурора.

Венедіктова сказала, що справа на її  особистому контролі, і що "злочин розслідуватиметься швидко, якісно і неупереджено".

Глава Міністерства внутрішніх справ Денис Монастирський звільнив начальника поліції Харківскої області Станіслава Перліна, якого підозрюють у фальсифікації справи щодо ДТП з кортежем Олександра Ярославського. Стало відомо, що слідчі Харківської поліції подали до прокуратури Харківської області підозру за скоєння резонансної ДТП, яку було складено на особу, яка прийшла вранці і заявила, що саме вона була за кермом авто, на якому було скоєно смертельне ДТП. Натомість згодом з’ясувалося, що ця особа перебувала під час ДТП в іншому місці.

Нагадаємо, що кортеж впливового бізнесмена Ярославського збив на смерть людину — ЗМІ. Бізнесмен спростовує, що за кермом автівки був він.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
ДБР розслідує спробу фальсифікації справи про ДТП з кортежем Ярославського ДБР розслідує спробу фальсифікації справи про ДТП з кортежем Ярославського
Державне бюро розслідувань порушило кримінальне провадження за фактом притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності — ч. 2 ст. 372 Кримінального кодексу України.
ДТП за участі Трухіна: у ДБР ще не встановили, чи був нардеп за кермом під час аварії (відео) ДТП за участі Трухіна: у ДБР ще не встановили, чи був нардеп за кермом під час аварії (відео)
Слідство у справі за фактом ДТП за участю народного депутата Олександра Трухіна поки що не отримало інформації, яка допомогла б встановити хто був за кермом автомобіля під час події.
У Харкові хлопець стрибнув з кабіни канатної дороги та потрапив під авто (відео) У Харкові хлопець стрибнув з кабіни канатної дороги та потрапив під авто (відео)
Із кабіни канатної дороги у Харкові вистрибнув 17-річний хлопець. Після падіння хлопця переїхав мікроавтобус.
Loading...
Load next