Львівські десантники взяли в полон колишніх військових ЗСУ з Криму (відео)

Львівські десантники взяли в полон колишніх військових ЗСУ з Криму (відео)
В полоні опинилися колишні військовослужбовціі ЗСУ, які 8 років тому вступили на службу до збройних сил держави-агресора. А 25 лютого цього року повернулися на територію України у складі окупаційних військ

Львівські десантники взяли в полон зрадників військовій Присязі з Криму. Ведучи активні бойові дії з російськими окупантами в південних областях України, підрозділи 80-ї окремої десантно-штурмової бригади розбили значні сили противника. Повідомляють на офіційній сторінці бригади.

Зокрема знищили артилерійський дивізіон 126-ї окремої гвардійської бригади берегової оборони чорноморського флоту ВМС рф.

Серед полонених виявилися декілька колишніх військовослужбовців ЗСУ, які 8 років тому відмовилися виконати наказ про передислокацію військової частини із Кримського півострова та вступили на службу до збройних сил держави-агресора. А 25 лютого цього року зрадники повернулися на територію України у складі окупаційних військ.

Суд уже призначив одному з них покарання у вигляді позбавлення волі на 14 років. По двох іншим зрадникам – наразі тривають подальші досудові слідчі дії. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото) Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото)
Російська Федерація й надалі продовжує збільшувати свою військову силу поблизу українсько-російських кордонів. Зокрема збільшується кількість авіації, яка була помічена у Криму та поблизу України.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС
Бойовики відкривали вогонь біля Пісків. Завдяки зусиллям наших воїнів, рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
Loading...
Load next