Львівські патрульні зупинили пішохода за порушення ПДР, а він виявився закладчиком (відео)

Львівські патрульні зупинили пішохода за порушення ПДР, а він виявився закладчиком (відео)
У наплічнику порушника патрульні виявили чорний пакет із подрібненою речовиною рослинного походження та 2 пакунки із 48 зіп-пакетиками 

ПДР із наркотичними «закладками»: львівські патрульні зупинили пішохода, який на вулиці Любінській переходив дорогу на заборонений сигнал світлофора.

Як повідомляють у патрульній поліції, під час винесення постанови за порушення правил дорожнього руху та спілкування з інспекторами, 21-річний житель Донецька, який зараз мешкає в одному з місцевих прихистків, помітно нервував та плутався у поясненнях. Тож поліціянти вирішили провести поверхневу перевірку.

Чоловік показав вміст наплічника. Там патрульні побачили в чорному пакеті подрібнену речовину рослинного походження та два пакунки із зіп-пакетиками – загалом 48 штук. Також в сумці була коробка від мобільного телефона з великою кількістю порожніх зіп-пакетів.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Ймовірного закладника затримали.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Двоє жінок торгували наркотиками у Львові на понад 2 млн грн (відео) Двоє жінок торгували наркотиками у Львові на понад 2 млн грн (відео)
У жінок вилучили 7 кілограмів наркотичних речовин.
Поліція затримала у Львові 32-річну наркодилерку-рецидивістку Поліція затримала у Львові 32-річну наркодилерку-рецидивістку
Наркотики продавалися у квартирі організаторки, а також з дому двох інших учасників банди.
Loading...
Load next