Окупанти завдали ракетного удару по Житомирщині

Окупанти завдали ракетного удару по Житомирщині

У ніч проти 9 червня російські військові завдали удару по Житомирщині. Ворожою ракетою було пошкоджено багатоповерхову будівлю у Новоград-Волинському.

Про це повідомив у Telegram голова Житомирської військової адміністрації Віталій Бунечко. За його словами, інформації про загиблих та постраждалих наразі немає. На місці події працюють правоохоронці.

Бунечко наголосив, що кожен воєнний злочин Росії має бути належно зафіксований.

Врешті решт все це стане основою для вироку російському злочинному режиму і тим, хто виконує його накази, – констатував керівник військадміністрації.

Також минулої доби російські окупанти продовжили тероризувати мирне населення Харківської області масованими обстрілами.

У Харкові снаряди влучили в кафе, шкільну бібліотеку та магазин, повідомив 9 червня голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Тelegram. Двое харків'ян загинули, ще четверо отримали поранення.

Ворог обстріляв село Циркуни, Малоданилівську громаду, селище міського типу Коробочкине, селища Печеніги, Золочів, Барвінкове, Балаклію та Первомайський. Пошкоджені будинки, господарчі споруди, склади та гаражі. Семеро людей отримали поранення. У селі Елітне отримав поранення тракторист, який підірвався в полі на російській міні, - ідеться у повідомленні.

В області тривають бойові дії. На Харківському напрямку ворог зосередив усі сили на обороні, мінує підступи. У районі Ізюму окупанти готують чергові спроби наступу на Слов'янськ та Барвінкове.

Нагадаємо, раніше окупанти знову обстріляли прикордонні райони Сумської області з території рф.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next