Мінус три сапери: у Маріуполі пролунали вибухи, один з них поблизу Азовсталі

Мінус три сапери: у Маріуполі пролунали вибухи, один з них поблизу Азовсталі

У Маріуполі пролунала низка вибухів. У результаті одного з них - загинуло три сапери, а у результаті іншого - виникла пожежа на території Азовсталі, також є попередня інформація про постраждалих. Про це в Telegram повідомив радник мера міста Петро Андрющенко.

За словами Андрющенка, сьогодні в 5:56 ранку в районі ММК ім. Ілліча пролунав вибух, який чуло все місто. 

Окупанти замовчують і зрозуміло чому. Ще один палкий привіт переказав окупантам від нашого Героїчного Гарнізону Маріуполя. Криворуке розмінування відправило трьох російських саперів одразу в трупу Кобзона. Маріуполь продовжує відплату та мститься навіть в такий спосіб, - повідомив радник мера.

Приблизно о 12:30 пролунав ще один вибух.

Цього разу в районі Азовсталі. Одночасно на території Азовсталі виникла пожежа. Військовими оточено район починаючи з району Амстора на Лівобережнлму районі. За попередньою інформацією горять залишки вугілля. Попередньо є постраждалі серед окупантів. Чекаємо на підтвердження. Але в будь-якому разі новину можна назвати доброю. Маріуполь мститься, - написав Андрющенко.

 Нагадаємо, що затримала коригувальників ракетних ударів по Бахмуту і Краматорську та повідомила про підозру пропагандисту «россии 24»: СБУ продовжує ефективно працювати (відео).

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next