"Звільнимо від рашистської нечисті": бійці легіону "Свобода Росії" з антидронової рушниці збили "Орлан-10" (відео)

"Звільнимо від рашистської нечисті": бійці легіону "Свобода Росії" з антидронової рушниці збили "Орлан-10" (відео)

Бійці легіону "Свобода Росії", який складається з росіян і воює на боці України, збили російський безпілотник "Орлан-10". Ворожий безпілотник було збито антидроновою рушницею KVSG-6 Kvertus.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці легіону у Facebook. Також бійці оприлюднили відеозвернення з цього приводу .

Ми – легіон "Свобода Росії", виконуючи свої завдання, приземлили черговий хвалений "Орлан". Спочатку ми звільнимо братню Україну від рашистської нечисті, а потім і свою Батьківщину від путінського режиму. До зустрічі! – заявив на відео командир взводу.

Також військові похвалились, що збили безпілотник сучасною антидроновою рушницею KVSG-6 Kvertus і звернули увагу на сучасне екіпірування своїх бійців та їхнє повне забезпечення.

Нагадаємо, раніше ЗСУ знищили ще два російські безпілотники.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next