Ми завжди прямо казали про впевненість у приєднанні України до НАТО - Трюдо

Ми завжди прямо казали про впевненість у приєднанні України до НАТО - Трюдо

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо переконаний, що Україна обов’язково стане повноправним членом НАТО, коли для цього будуть належні умови.

Про це він заявив під час пресконференції у Києві.

Під час обговорень у НАТО ми завжди прямо казали про впевненість у приєднанні України до Альянсу, коли для цього складуться належні умови, - сказав Трюдо.

Він запевнив, що Канада надаватиме Україні допомогу і надалі.

Ми продовжимо підтримку. Кожного разу, коли оголошується про надання додаткової військової, гуманітарної, економічної допомоги, це свідчить, що ми підтримуватимемо Україну стільки, скільки буде потрібно, - зазначив прем’єр-міністр.

Нагадаємо, Шольц анонсував розмову з путіном

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Очільник НАТО заявив, що росія не виводить свої війська з України, а переміщує їх Очільник НАТО заявив, що росія не виводить свої війська з України, а переміщує їх
За словами Єнса Столтенберга, можна очікувати нові наступальні дії.
У Данії вандали розмалювали пам'ятник Шевченкові у російський триколор У Данії вандали розмалювали пам'ятник Шевченкові у російський триколор
У місті Копенгаген невідомі осквернили пам'ятник українському письменнику та художнику Тарасу Шевченку. Його розмалювали у кольори прапора Російської Федерації - білий, синій та червоний.
Loading...
Load next