СБУ затримали "на гарячому" нардепа: "продавав" землю Академії аграрних наук

СБУ затримали "на гарячому" нардепа: "продавав" землю Академії аграрних наук

Служба безпеки України спільно з Національним антикорупційним бюро викрили чинного народного депутата України, який за 85 тис. дол "продавав" землю Національної академії аграрних наук.

Про це повідомляє СБУ.

Служба безпеки спільно з НАБУ викрила чинного народного депутата України на масштабній корупції. За гроші посадовець обіцяв бізнесмену забезпечити надання в обробіток державних земельних ділянок Національної академії аграрних наук України, - ідеться у повідомленні.

Правоохоронці задокументували злочинну діяльність нардепа та викрили його "на гарячому" під час отримання ним першої частини неправомірної вигоди у розмірі 85 тис. доларів.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), вирішується питання щодо повідомлення про підозру народному депутату і двом його спільникам.

Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину та притягнення винних до відповідальності.

Зловмисникам загрожує до 12 років тюрми з конфіскацією майна.

Нагадаємо, Міністерство запускає системні зміни у сфері міжнародних перевезень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ викрила на хабарі прикордонника, який "допомагав" завозити євробляхи в Україну (відео) СБУ викрила на хабарі прикордонника, який "допомагав" завозити євробляхи в Україну (відео)
Правоохоронці СБУ затримали посадовців Держприкордонслужби на хабарництві, втому числі незаконно ввозити "євробляхи" в Україну допомагав один із начальників. За ввезення одного автомобіля хабарники отримували від 600 до 1000 доларів США.
СБУ затримало на хабарі та розкраданні пального працівника Укрзалізниці СБУ затримало на хабарі та розкраданні пального працівника Укрзалізниці
Служба безпеки України заблокувала масштабний механізм розкрадання дизельного пального на Укрзалізниці. За даними слідства, злочинна схема існувала у більшості структурних підрозділів установи.
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
Loading...
Load next