У Запоріжжі молодика вдарили ножем за те, що вступився за жінку

У Запоріжжі молодика вдарили ножем за те, що вступився за жінку

Близько 13:10 до відділу поліції № 5 (Хортицький) Запорізького РУП від місцевої жінки надійшло повідомлення про ножове поранення молодого чоловіка.

На місце події прибули працівники слідчо-оперативної групи територіального підрозділу поліції та медики, повідомили у поліції.

Правоохоронці встановили, що в одному з магазинів відбувся конфлікт. Сп’янілий відвідувач зухвало залицявся до продавчині. За колегу вступився напарник та вивів незнайомця на вулицю. Невдоволений чоловік дістав ніж та вдарив ним молодика в область пахви. Хлопець почав стрімко стікати кров’ю, а нападник втік. Свідками події стали дві жінки, які кинулися на допомогу потерпілому, вміло й вчасно затампонували рану та викликали швидку.

Працівники карного розшуку провели низку оперативних заходів та впродовж кількох годин розшукали зловмисника. Ним виявився раніше судимий 29-річний місцевий житель. Його затримано.

Наразі слідчими вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, Це не просто війна путіна, російська машина дуже довго до цього готувалася – глава МЗС Фінляндії

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
З'ясували кулаками, хто має перевагу на дорозі: у Запорізькій області побилися двоє депутатів міської ради З'ясували кулаками, хто має перевагу на дорозі: у Запорізькій області побилися двоє депутатів міської ради
Співробітники поліції встановили, що обидва учасники є депутатами Бердянської міської ради від різних партій.
Колишньому головлікарю запорізької лікарні вручили підозру через смертельну пожежу (фото, відео) Колишньому головлікарю запорізької лікарні вручили підозру через смертельну пожежу (фото, відео)
Тоді в пожежі загинуло четверо людей, в тому числі медичний працівник. Ще двоє пацієнтів отримали опіки та отруєння продуктами горіння.
У Чернігові поліцейські застрелили озброєного чоловіка, який намагався на них напасти У Чернігові поліцейські застрелили озброєного чоловіка, який намагався на них напасти
Чернігівські поліцейські застрелили 45-річного чоловіка який йшов на них із ножами у двох руках та намагався на них напасти.
Loading...
Load next