На Куп’янському напрямку захисники знищили розвідгрупу росіян

На Куп’янському напрямку захисники знищили розвідгрупу росіян

На Куп’янському напрямку снайпери 8-го окремого полку Сил спеціальних операцій ЗСУ виявили та знищили  розвідувальну групу противника.

Про це повідомили в Командуванні Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Зазначається, що під час нічного спостереження на Куп’янському напрямку військові виявили розвідувальну групу противника, яка рухалася у напрямку позицій українських підрозділів

По групі було відкрито вогонь, унаслідок чого знищено дві одиниці живої сили противника, – йдеться в повідомленні.

Як зазначають оператори ССО, на цьому напрямку ворог систематично, переважно у темну пору доби, висуває свої групи.

Наші снайпери ведуть постійне спостереження у своєму районі відповідальності та нещодавно знищили дві ворожі саперні групи, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Прем'єр Словаччини Фіцо назвав вступ України до НАТО "початком Третьої світової"

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані
Поранених транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я одного бійця – тяжкий, інших – задовільний.
Loading...
Load next