Поліція Польщі розслідує інцидент з українським зерном

Поліція Польщі розслідує інцидент з українським зерном

Поліція польського міста Хелм з’ясовує деталі інциденту, який стався з фурами з українським зерном біля прикордонного пункту пропуску в Дорогуську.

Про це повідомляє Польське радіо.

За даними поліції, фермери, які протестували неподалік, зупинили три українські вантажівки та висипали з них зерно на дорогу.

Після оформлення документів до Польщі в'їхали три вантажівки під керуванням громадян України. Учасники протесту не пропустили транспорт і в якийсь момент відкрили причепи, через що зерно частково висипалося на дорогу. Водії повернули назад у бік України, - поінформувала Ева Чиж із головного управління міської поліції Хелма.

За її словами, бійок та інших небезпечних ситуацій не було.

Ми здійснюємо перевірку, встановлюємо дані осіб, які брали участь в інциденті, опитуємо свідків,  сказала правоохоронниця.

Поліцейські з'ясовують деталі події та вилучають докази на місці. Матеріали буде направлено до прокуратури для кримінальної та правової експертизи.

Нагадаємо, Міністр агрополітики озвучив прогнози щодо посівних площ та врожаю у 2024 році

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Смерть українки в хостелі у Польщі: прокуратура розглядає три версії загибелі Смерть українки в хостелі у Польщі: прокуратура розглядає три версії загибелі
Наразі прокуратура очікує на результати розтину тіла померлої українки, після цього правоохоронці визначатимуть, що робити далі.
В Польщі після затримання раптово помер українець В Польщі після затримання раптово помер українець
Українець в Польщі напав на жінку, його заарештувала поліція. Після цього чоловік неочікувано помер.
Loading...
Load next