Прикордонники показали, як знищують російські РЕБи на підступах до Вовчанська

Прикордонники показали, як знищують російські РЕБи на підступах до Вовчанська

Прикордонники показали, як їхні аеророзвідники знищують російські засоби радіоелектронної боротьби на підступах до Вовчанська.

Про це повідомила Державна прикордонна служба.

Окупанти все активніше використовують обладнання РЕБ для захисту своїх позицій та укриттів від дронів. В свою чергу наші бійці не менш активно на це реагують, - ідеться у повідомленні.

Нагадаємо, Росія може мати до десяти ракетоносіїв в акваторії Чорного моря - Плетенчук

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Двоє громадян Росії незаконно припливли в Україну, щоб відпочити в Одесі (відео) Двоє громадян Росії незаконно припливли в Україну, щоб відпочити в Одесі (відео)
Двоє росіян незаконно перепливли річку Ворсклу, щоб потрапити в Україну. Українські прикордонники затримали громадян Російської Федерації, які пояснили свій вчинок тим, що хотіли відпочити в Одесі.
"Включи гімн! На ніч включу": керівництво підбадьорювало прикордонників під час обстрілів Луганського загону у 2014 році (відео) "Включи гімн! На ніч включу": керівництво підбадьорювало прикордонників під час обстрілів Луганського загону у 2014 році (відео)
Державна прикордонна служба України оприлюднила записи розмови своїх військовослужбовців під час оборони Луганського загону в червні 2014 року.
Прикордонники зібрали майже 300 пакунків для своєї комендатури у Вовчанську Прикордонники зібрали майже 300 пакунків для своєї комендатури у Вовчанську
Прикордонники вирішили спакувати та передати найнеобхідніші речі своїй комендатурі, що боронить нашу країну від країни-агресора
Loading...
Load next