На кордоні з Білоруссю нелегали кидали каміння в польські патрулі

На кордоні з Білоруссю нелегали кидали каміння в польські патрулі

Прикордонна служба Польщі упродовж 12-14 липня зафіксувала 140 спроб нелегального перетину кордону з території Білорусі.

Про це повідомляє Прикордонна служба РП.

Іноземні мігранти кидали у бік польських патрулів камінням.

Події, пов’язані з нелегальною міграцією, мали місце на ділянках, що охороняються прикордонними заставами в Біловежі, Наревці, Бобровниках, Дубічах Церковних та Кринках. Минулої п’ятниці в зоні відповідальності прикордонної застави в Дубічах Церковних група мігрантів з білоруської сторони закидала польські патрулі камінням. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, - заявили польські прикордонники.

Як зазначається, у зоні відповідальності прикордонної застави Бобровники та Кринки мігранти намагалися незаконно перетнути кордон по ріці Свіслоч.

Минулими вихідними затримано чотирьох організаторів та пособників в організації незаконного перетину польського кордону. Це були громадяни України, Алжиру, Туреччини та Таджикистану, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за організацію та сприяння в незаконному перетині кордону загрожує позбавлення волі терміном до 8-ми років. Проти всіх іноземців, затриманих за пособництво, розпочато адміністративне провадження з метою винесення рішення про повернення до країни походження. Їм також заборонять в'їзд до країн Шенгенської угоди на термін від 5-ти до 10-ти років.

Нагадаємо, Зеленський: Україні для повного захисту потрібно 25 Patriot

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next