У Луцьку чоловік погрожував пістолетом патрульним і працівникам ТЦК та СП

У Луцьку чоловік погрожував пістолетом патрульним і працівникам ТЦК та СП

Чоловік переховувався у квартирі одного з будинків, тепер йому загрожує позбавлення волі до трьох років.

Про це повідомляє Національна поліція України.

Подія сталася сьогодні, 1 серпня, близько 10:30. Після погроз правоохоронцям чоловік втік та переховувався в одній з квартир будинку. Віднайти та затримати зловмисника вдалося на проспекті Молоді у Луцьку. Ним виявився 39-річний місцевий мешканець.

На вимогу працівників поліції та військовослужбовців ТЦК та СП предʼявити свої особисті та військово-облікові документи, військовозобовʼязаний, не пояснюючи причин, дістав вогнепальну зброю та погрожував представникам групи оповіщення, які діяли відповідно до вимог Постанови КМУ 560, - зазначили у Волинському обласному ТЦК та СП.

Розслідується кримінальне провадження за ст. 345 ККУ. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі до трьох років. Тривають слідчі дії.

Примітка: згідно зі статтею 62 Конституції України особа вважається невинуватою в скоєнні злочину і не може бути кримінально покарана, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, В Україні від початку вторгнення рф загинули й були поранені 32 100 цивільних

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У ДТП на Волині загинуло 3 людей, більшість травмованих – діти (фото) У ДТП на Волині загинуло 3 людей, більшість травмованих – діти (фото)
У Волинській області внаслідок аварії загинули двоє дорослих та одна дитина, дев’ятеро травмовані.
У Луцьку жорстоко побилися два учні: правоохоронці розслідують справу (відео) У Луцьку жорстоко побилися два учні: правоохоронці розслідують справу (відео)
Наразі триває перевірка інциденту.
Loading...
Load next