Оновлення карантинних зон: МОЗ залишило у "червоній зоні" сім областей України

Оновлення карантинних зон: МОЗ залишило у "червоній зоні" сім областей України
Тепер Київ і 9 областей опинилися у жовтій зоні епідеміологічної небезпеки, 7 областей - у червоній, а в зелену зону наразі не ввійшов жоден із українських регіонів.

Відповідна інформація про нове карантинне зонування була оприлюднена на сайті Міністерства охорони здоров'я.

Так, у "червоній" зоні карантину перебувають: Житомирська, Запорізька, Полтавська, Сумська, Харківська, Хмельницька та Чернігівська області. Зазначимо, що у цих областях зменшується кількість Covid-госпіталізацій, однак найбільші цифри досі у Хмельницькій області: 1 травня – 80,7. 30 квітня показник був 84,7.

У "помаранчеву" зону увійшли: Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Кіровоградська, Луганська, Рівненська, Тернопільська та Черкаська області.

Зокрема з 1 травня Київ перейшов до "жовтої" зони епідеміологічної небезпеки. Проте, до цієї зони потрапили ще дев'ять областей: Вінницька, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Херсонська та Чернівецька області.

До "зеленої" карантинної зони не включена жодна з областей.

Нагадаємо, що з 26 квітня на Львівщині діє "жовтий" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Так відповідно з цього дня у регіоні були послаблені протиепідемічні заходи.

Читайте також
В Україні продовжили адаптивний карантин до 31 грудня В Україні продовжили адаптивний карантин до 31 грудня
Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій планує запровадити "жовтий" рівень епідемічної небезпеки по всій території країни з 00 годин 00 хвилин 22 вересня.
Ляшко заявив, що червону зону незабаром можуть покинути ще чотири області України Ляшко заявив, що червону зону незабаром можуть покинути ще чотири області України
У Міністерстві охорони здоров'я України анонсували вихід з "червоної" зони карантину ще чотирьох українських областей. Зокрема йдеться про Запорізьку, Полтавську, Хмельницьку та Чернігівську області.
Україна "пожовтіла": уряд скоротив кількість "помаранчевих" карантинних зон в українських регіонах Україна "пожовтіла": уряд скоротив кількість "помаранчевих" карантинних зон в українських регіонах
Майже вся територія України перебуває в "жовтій" зоні карантину. У "помаранчевій" зоні залишилися лише дві українські області - Миколаївська і Черкаська.
Loading...
Load next