Весь світ з нами: режисер "Бонда" поїхав волонтерити у Краматорськ після ракетного удару

Весь світ з нами: режисер "Бонда" поїхав волонтерити у Краматорськ після ракетного удару

Творець фільму про Джеймса Бонда – "007: Не час помирати" побував у Києві, Ірпені, Бучі, Гостомелі. Нині ж Кері Фукунага вирушив у Краматорськ, де путінська армія завдала ракетного удару по вокзалу "Точкою-У", внаслідок чого загинуло 52 людини, які чекали на евакуацію.

У Instagram кінорежисер опублікував фото, на якому він зображений з іншими волонтерами – мамою та донькою. Вони допомагали йому дістатися до міста.

Лейла не носить гоночних рукавичок, але на своєму "Жигулі копійці" об'їхала ями, як справжній професіонал, – поділився Фукунага.

Також син засновника гурту The Beatles Джона Леннона Джуліан Леннон у п'ятницю, 8 квітня, уперше виконав одну з найвідоміших пісень свого батька - "Imagine". Це сталося в рамках кампанії Stand Up Ukraine. 

Джуліан Леннон раніше говорив, що виконає цю пісню тільки "якщо почнеться кінець світу". На його думку, текст пісні зображує колективне бажання миру в усьому світі. Війну в Україні він назвав "неуявною трагедією".

Варто зазначити, що Imagine" ("Уяви" - англ.) - це сольна пісня Джона Леннона, яку він записав 1971 року, вже після розпаду The Beatles. Її вважають найвідомішою піснею музиканта. Через політичну позицію Леннона згодом вона стала своєрідним антивоєнним гімном. Крім того, Катерина Павленко - солістка українського музичного гурту Go A, що успішно представляв Україну на конкурсі "Євробачення", разом зі співачкою Gaia виконали цю пісню цього тижня перед початком центрального матчу 31 туру італійської серії А.

Нагадаємо, раніше кота Степана з Харкова номінували на "Оскар" серед блогерів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next