Мілла Йовович емоційно відреагувала на обстріл України

Мілла Йовович емоційно відреагувала на обстріл України

Відома американська актриса українського походження Мілла Йовович відреагувала на сьогоднішній масований обстріл України. Вона опублікувала емоційний пост в Instagram.

Моя рідна Україна сьогодні постраждала від численних ракетних ударів. Мирні жителі лежать на вулицях колись мирних міст, вулицями яких я ходила і милувалася красою. Я спустошена руйнуванням і не можу уявити, яке горе переживає зараз мій народ. Я можу тільки сказати їм, що моє серце з ними, - написала Мілла.

Актриса зазначила, що відчуває себе розбитою через цю новину.

У цьому світі так багато ненависті, репресій і образ. Я хочу, щоб люди залишили один одного в спокої. Я хотіла написати про день корінних народів тут, в Америці, але після прочитання цієї новини мене просто нудить. Мені набридло розпалювання війни за кордоном, набридла перевага білої раси вдома. Набридли самовдоволені люди, які намагаються змусити інших вірити в те, у що вони вірять, - повідомила вона.

Йовович додала, що сьогодні сумує разом з народом України. 

Нагадаємо, що "Двійник" Зеленського з "Кварталу" розсмішив публіку новою пародією на росіян (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Навалює з нею свій російський реп у TikTok": українська співачка Христина Соловій поскаржилася на крадіжку пісні (відео) "Навалює з нею свій російський реп у TikTok": українська співачка Христина Соловій поскаржилася на крадіжку пісні (відео)
Відома українська співачка і фаворитка Святослава Вакарчука — Христина Соловій розповіла про проблему з іншим артистом, який вкрав її пісню.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next