На Львівщині понад 100 нових випадків інфікування

На Львівщині понад 100 нових випадків інфікування
За попередню добу львівські лабораторні центри провели 548 ПЛР-тестів на коронавірусну інфекцію. Отримали 104 позитивних результатів, серед хворих - 51 жителі Львова.

За попередню добу львівські лабораторні центри провели 548 ПЛР-тестів на коронавірусну інфекцію.

Отримали 104 позитивних результатів, серед хворих - 51 жителі Львова.

До слова, шістьох працівників міського лабораторного центру госпіталізували із діагнозом COVID-19, а ще п’ятеро перебувають на самоізоляції. Додамо, що коронавірус уже фіксували раніше у деяких працівників згаданої установи. Двоє працівниць, серед яких і завідувачка одного з відділень, померли.

Переважає старша вікова категорія хворих, а саме від 50 років. Стан хворих у відділеннях переважно тяжкий, отримують медичну допомогу. У відділенні інтенсивної терапії — 5 хворих, 3 на апаратах ШВЛ.

Загалом на Львівщині інфекцію виявили у понад 7 тисяч осіб, 186 людей померло. 1113 пацієнтів одужало.

Нагадаємо, що 1,5 тисяч мобільних бригад виїжджають для перевірки Covid-19. Вони виїжджають до пацієнтів із підозрою на коронавірус, щоб узяти у них матеріали для ПЛР-тестування.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
Трагічна пожежа на Львівщині: в будинку знайшли мертвим чоловіка (відео) Трагічна пожежа на Львівщині: в будинку знайшли мертвим чоловіка (відео)
На Львівщині сталось займання в одноповерховому дерев’яному будинку. Полум’я дуже швидко поширювалося конструкціями. Причини цієї події встановлюють експерти
Багатій у кайданках: з рук в руки до мільйона Багатій у кайданках: з рук в руки до мільйона
31-річний чоловік вже мав проблеми з законом, і тепер знову може сісти на 10 років
До Дня спротиву окупації Криму у Львові організують низку мистецьких подій (відео) До Дня спротиву окупації Криму у Львові організують низку мистецьких подій (відео)
Різноманітні заходи відбуватимуться упродовж 22-24 лютого.
Loading...
Load next