На Львівщині завантаженість лікарень хворими на коронавірус перевищує 50%

На Львівщині завантаженість лікарень хворими на коронавірус перевищує 50%
Про це повідомив директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Орест Чемерис.За його словами, кожен день кількість тих, хто потребує госпіталізації, коливається в межах 130 осіб."Завантажені

Про це повідомив директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Орест Чемерис.

За його словами, кожен день кількість тих, хто потребує госпіталізації, коливається в межах 130 осіб.

"Завантаженість ліжок перевищує 50%. Тому тенденції тривожні. Але говорити про брак ліжок із кисневою підтримкою передчасно", - заявив він.

Між іншим, Львівська область займає 3 місце серед регіонів України за кількістю хворих на коронавірус.

В Одеській області почали розгортати додаткові місця в лікарнях через зростання захворюваності COVID-19. Крім того, ситуація з коронавірусом у Харківській області критична, опорні лікарні першої хвилі повністю заповнені.

Варто додати, що 91-річний львів’янин одужав від коронавірусу. Цікаво, що чоловік став найстаршою людиною в регіоні, хто подолав хворобу. Про це під час брифінгу повідомила головна епідеміологиня Львівщини Наталія Тімко. Також найстаршою пацієнткою, яка одужала від коронавірусу, попри хронічні захворювання, стала 88-річна львів’янка. Між іншим, жінка хворіла на COVID-19 у липні.

А 103-річна мешканка Стрийщини, яка також була інфікована, на жаль, померла.

Нагадаємо, що в Україні за 2020 рік зросла кількість небезпечних захворювань. За даними Центру громадського здоров’я України за 8 місяців зафіксували більше випадків гострої інфекційної хвороби туляремії та кампіло бактеріального ентериту.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У Львові зупинять роботу фонтанів і підсвітку на фасадах будинків У Львові зупинять роботу фонтанів і підсвітку на фасадах будинків
Місто прагне економно споживати електрику, щоб зменшити навантаження на всю енергетичну систему.
У центрі Львова обвалилась стіна будинку: під завалами знайшли тіло чоловіка (відео) У центрі Львова обвалилась стіна будинку: під завалами знайшли тіло чоловіка (відео)
Під завалами будинку рятувальники знайшли тіло чоловіка. Поруч з ним був перфоратор яким він, ймовірно розбирав стіну.
Loading...
Load next