На Львівщині стався зсув ґрунту: люди без газу

На Львівщині стався зсув ґрунту: люди без газу
20 січня біля села Модричі Трускавецької ОТГ Дрогобицького району стався зсув ґрунту.

20 січня біля села Модричі Трускавецької ОТГ Дрогобицького району стався зсув ґрунту. Внаслідок цього пошкоджено газову трубу.

Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА на своїй офіційній сторінці у Фейсбук.

Через зсув ґрунту розгерметизувалася труба газопроводу, який забезпечував газопостачання до селища.

Тож зараз 482 абоненти залишилися без газу.

Наразі на місці події тривають роботи над ліквідацією наслідків катаклізму. Газопостачання обіцяють відновити сьогодні, 21 січня о 17:00.

Нагадаємо, що у Львівській області зафіксували землетрус. Сталось це вчора, 10 січня о 13:33, у селі Луки, що у Самбірському районі на глибині 5 км. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
30 громад Львівщини отримають поліцейських офіцерів
Про це під час засідання депутатської комісії з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань Львівської обласної ради розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Олександр Шляховський.
Правоохоронці затримали чоловіка, який незаконно виготовляв та збував підроблений «елітний» алкоголю Правоохоронці затримали чоловіка, який незаконно виготовляв та збував підроблений «елітний» алкоголю
Зловмисник є мешканцем Білгород-Дністровська, а свою продукцію він реалізовував по різних регіонах України. Також шукають й інших осіб причетної до незаконної діяльності
Парк Боднарівка: волонтери чистять ставок (відео) Парк Боднарівка: волонтери чистять ставок (відео)
Садівниця району та волонтери вирішили власноруч зайнятися цією справою. Однак водойма виявилася настільки забрудненою, що довелося використовувати спецтехніку.
Loading...
Load next