На Львівщині організували екскурсійні тури замками для внутрішньо-переміщених осіб (відео)

На Львівщині організували екскурсійні тури замками для внутрішньо-переміщених осіб (відео)

Для внутрішньо-переміщених осіб організували екскурсійні тури замками Львівщини

Показати красу, історію та колорит Львівщини. Для дітей переселенців, а також їхніх родин, які тимчасово проживають у модульних містечках організували безкоштовну екскурсію замками. Це вдалось реалізувати за фінансування уряду та народу Японії. Ознайомча поїздка на один день охоплює Свіржський замок, Підгорецький, а також екскурсію на Говареччину.

Цей проект ми зініціювали для того щоб показати людям, які переїхали до нас, які врятувалися у нас від війни в нашу землю і дозволити таким чином любити ту землю, де вони зараз проживають. Ми не знаємо як зараз складеться їхня подальша доля чи вони тут залишаться, чи вони повернуться додому, але навіть якщо вони тут залишаться вони будуть знати наскільки тут прекрасно і наскільки це теж їхня батьківщина, - розповідає начальниця управління зовнішніх зв’язків і промоції Львова Тетяна Хабібрахманова.

Зазначимо, що це вже дев’ятий екскурсійний автобус. Загалом організатори запланували 10 таких подорожей, в яких беруть участь майже пів тисячі внутрішньо переміщених українців.

Підтримай правду тут: https://www.patreon.com/pravdatutlviv  https://pravdatutnews.com/lviv/2022/02/19/13052-u-lvovi-prooperuvaly-divchynku-yaka-narodylasya-z-6-palchykamy-na

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео) Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео)
Тренували військовослужбовців ЗСУ британські інструктори.
Історії біженців, що шукають порятунок (відео) Історії біженців, що шукають порятунок (відео)
За 7 днів російсько-української війни Львівщина прийняла більш ніж 40 тисяч переселенців та понад 100 тисяч біженців виїхало до Польщі.
У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк
Він пройшов Іловайський котел і 119 днів полону.
Loading...
Load next