На Львівщині вночі чоловік поранив ножем свого гостя

На Львівщині вночі чоловік поранив ножем свого гостя
У понеділок, 22 лютого, поліцейським надійшло повідомлення про інцидент у приватному будинку одного з сіл, що у Самбірському районі."За вказаною адресою негайно виїхали група реагування патрульної п

У понеділок, 22 лютого, поліцейським надійшло повідомлення про інцидент у приватному будинку одного з сіл, що у Самбірському районі.

"За вказаною адресою негайно виїхали група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, криміналісти та співробітники інших підрозділів Самбірського районного відділу поліції", - зазначається у повідомленні поліції Львівщини.

На місці події правоохоронці виявили 36-річного чоловіка з ножовим пораненням.

Як попередньо встановлено, близько 2 години ночі між 62-річним господарем будинку та його гостем виникла сварка. Під час неї хазяїн помешкання завдав молодшому чоловіку удар ножем.

Зловмиснику повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Тепер йому передбачається покарання – позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо, що у Дрогобичі стався вибух: двоє людей померло, третя у лікарні.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
На Львівщині за останню добу виявили 341 хворого на COVID-19
Про це повідомила Галина Слічна, заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу.За вчорашню добу лабораторні центри провели 1000 ПЛР-тестів.
У Львові зводять найбільше модульне містечко для переселенців У Львові зводять найбільше модульне містечко для переселенців
На Сихові зводять нове тимчасове житло для ВПО, яке є адаптованим до зимового періоду. Передбачається, що тут мешкатимуть 1100 людей.
Крадіжка з будинку: чоловік проник у житло в одному з сіл Стрийського району й виніс звідти кошти Крадіжка з будинку: чоловік проник у житло в одному з сіл Стрийського району й виніс звідти кошти
23-річний мешканець Краматорська, який тимчасово проживає у Львові, викрав 53 тис грн і 200 доларів США
Loading...
Load next