Гомофобний скандал: львівська викладачка вважає, що геїв та лесбіянок треба лікувати

Гомофобний скандал: львівська викладачка вважає, що геїв та лесбіянок треба лікувати
39-річна викладачка Національного університету "Львівська політехніка" потрапила в гомофобний скандал через свої неоднозначні висловлювання щодо ЛГБТ спільноти.

Декілька українських ЗМІ, 1 квітня, оприлюднили аудіозапис онлайн-пари з викладачкою, де вона заявляє, що гомосексуали – це психічнохворі люди, яких треба лікувати. Першими про гомофобний скандал повідомили в агенції РБК-Україна.

Кандидат наук Ольга Валеріївна Мер'є переконує студентів роками в тому, що гендер - це вигадка, а представники ЛГБТ-спільноти - хворі люди, яких треба лікувати, і вони не мають права скаржитися на домагання, бо самі в цьому винні.

Ольга Мер'є 

" От яку лекцію вчора, 29.03.2021, проводила викладачка типографіки Мер'є Ольга Валеріївна в Національному Університеті "Львівська Політехніка". Розповідала про те що гендер - це видумка, харасмент - це лише для геїв та лесбійок і якщо ви себе такими вважаєте, то вас треба лікувати. І це вона транслює студентам вже роками. Буду дуже радий, якщо поширите цю новину, можливо хоч так вона відчує хоча б якісь наслідки своїх дій ", - розповіли студенти у яких веде пари 39-річна викладачка.

Суть гомофобного скандалу полягає в тому, що одна зі студенток "Львівської політехніки" вирішила зробити дослідження і написати наукову роботу на тему сексуальних домагань, гендеру, та винести проблеми харасменту в тому числі щодо представників ЛГБТ. Це обурило викладачку й та  заявила, що виступатиме проти теми, яку обрала студентка. Зокрема, вона запитала дівчину щодо її сексуальної орієнтації, бо її дивує вибір такої теми для захисту.

Зазначимо, що Ольга Мер’є, викладає на кафедрі дизайну і основ архітектури Інституту архітектури в НУ "Львівська політехніка". Жінка є кандидатом архітектури та викладає такі дисципліни як рисунок, живопис, скульптура, архітектурна композиція.

Наразі у Політехніці скандал не коментують й зазначають, що намагались додвонитись до викладачки, однак та не бере трубки.

Читайте також
Львівські депутати закликають позбавити фінансування фільму про ЛГБТ "Мій юний принц" Львівські депутати закликають позбавити фінансування фільму про ЛГБТ "Мій юний принц"
У вересні цього року фільм про дорослішання й ЛГБТ-стосунки між чоловіками «Мій юний принц» переміг на 17 конкурсі Держкіно, яке профінансує його у розмірі 20 млн грн. Депутати Львівської облради проти.
Колишніх комуністів не буває: студенти політеху вимагають звільнити Ірину Фаріон Колишніх комуністів не буває: студенти політеху вимагають звільнити Ірину Фаріон
На протест вийшли сотні студентів, останньою краплею стало оприлюднення викладачкою особистих даних кримчанина
Скандал у Львівській політехніці: на сайті ВНЗ пропагували нелегальні поїздки в Чорнобиль Скандал у Львівській політехніці: на сайті ВНЗ пропагували нелегальні поїздки в Чорнобиль
На офіційному сайті Національного університету "Львівська політехніка" один із студентів в рубриці "Новини університету" опублікував звіт про своє незаконне проникнення у Чорнобильську зону відчуження.
Loading...
Load next