На Львівщині рятувальники ліквідували 19 пожеж сухої трави

На Львівщині рятувальники ліквідували 19 пожеж сухої трави
За минулу добу горіння сухої трави зафіксували у Дрогобицькому, Золочівському, Червоноградському Яворівському та Львівському районах.

За минулу добу пожежники ліквідували 19 пожеж, які були спричинені підпалом сухої трави. Про це на сторінці у Facebook повідомило Головне управління ДСНС України у Львівській області.

" Так, зокрема 02 квітня о 17:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Віднів (Куликівська СелТГ) Львівського району на відкритій території. До ліквідації пожежі залучили рятувальників місцевої пожежної команди сел. Куликів ", - йдеться у повідомленні.

Також горіння сухостою ліквідували поблизу міста Сокаль, площа пожежі становила понад 1 000 м².

Нагадаємо, що в Україні діє заборона на самовільне спалювання сухої трави, за це передбачена відповідальність як адміністративна, так і кримінальна. Тепер, за спалення сухої трави жителям Львівщини доведеться заплатити чималу суму штрафу. Із сумами штрафів можна ознайомитись ТУТ.

Читайте також
На Львівщині під час руху загорівся автобус з пасажирами (фото) На Львівщині під час руху загорівся автобус з пасажирами (фото)
Сьогодні вранці, 16 травня, поблизу села Розвадів, що у Стрийському районі на ходу загорівся автобус марки "Mersedes IRIZAR". В момент загоряння в автобусі перебувало 2 водіїв та 20 пасажирів.
121 пожежа за добу: на Львівщині люди продовжують палити суху траву 121 пожежа за добу: на Львівщині люди продовжують палити суху траву
Надзвичайники Львівської області за минулу добу ліквідували 121 пожежу, які були зумовлені підпалом сухої трави.
Loading...
Load next