Історія із щасливим кінцем: львівські поліцейські відшукали 4-річного хлопчика

Історія із щасливим кінцем: львівські поліцейські відшукали 4-річного хлопчика
Матір дитини спочатку намагалася знайти сина власними силами, проте самостійно не змогла цього зробити. Вона вже хотіла звертатись до поліції, однак дитину знайшли швидше.

Ще у суботу, 3 квітня, близько 11.45, до поліції надійшло повідомлення від львів'янина, який на вулиці Коновальця у Львові побачив маленького хлопчика, який перебував без нагляду дорослих та був одягнений не по погоді. Повідомляє Поліція Львівської області.

" На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група та ювенальні поліцейські відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції, а також патрульні поліцейські. Як встановили правоохоронці, 4-річний хлопчик пішов гуляти та загубився. Дитина не змогла пояснити, де проживає, і знала лише, як звати її та батьків ", - йдеться у повідомленні.

Однак, правоохоронцям все ж таки вдалось з'ясувати місце проживання маленької дитини та повернути її додому.

Історія закінчилась щасливо. 4-річного хлопчика поліцейські передали батькам, однак провели з ними профілактичну бесіду та розповіли про батьківські обов’язки щодо виховання дітей.

Читайте також
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Переодягнувся в жіноче і намагався розбестити дитину в шкільному туалеті (відео) Переодягнувся в жіноче і намагався розбестити дитину в шкільному туалеті (відео)
У школі в той час не було охоронця, тому чоловік просто зайшов всередину.
Замінування усіх шкіл Львова: як евакуйовували школярів і педагогів через неправдиве повідомлення? (відео) Замінування усіх шкіл Львова: як евакуйовували школярів і педагогів через неправдиве повідомлення? (відео)
Неспокійна середа. Нині учнів та працівників усіх львівських шкіл терміново евакуювали через анонімне повідомлення про замінування. Як усе відбувалось та чи хоч десь знайшли вибухівку, дізнавалися наші журналісти.
Loading...
Load next