Змії продовжують атакувати: на Львівщині плазун вкусив 54-річну жінку

Змії продовжують атакувати: на Львівщині плазун вкусив 54-річну жінку
З настанням літнього сезону на Львівщині побільшало випадків укусів гадюк. Однак, спеціалісти переконують, що плазуни спеціально не кусатимуть людину, тільки якщо їх спровокувати.

Перший випадок укусу змії на Львівщині трапився ще 28 квітня. Однак, він, на жаль, став не єдиним - змії продовжують атакувати мешканців Львівщини. Так учора, 1 липня, близько 13:30 години, у селі Славське місцеву 54-річну мешканку вкусила змія, повідомляє пресслужба Департамент з питань цивільного захисту ЛОДА.

Постраждалу у стані середнього ступеня важкості було госпіталізовано у Сколівську ЦРЛ, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, найпоширенішою отруйною змією у Львівській області є гадюка звичайна та наразі медики не повідомляли чи вкусив жінку плазу саме цього виду.

Тим часом фахівці переконують, що напади змій трапляються через необережне поводження та незнання відповідних правил поведінки під час зустрічі із небезпечними плазунами. Щоб цього не трапилося варто знати лише декілька базових правил, з якими можна ознайомитись за посиланням ТУТ.

Нагадаємо, що цими вихідними на Стрийщині медики госпіталізували двох осіб після нападу змій.

Читайте також
Стан хлопчика важкий: на Львівщині 9-річну дитину вкусила змія Стан хлопчика важкий: на Львівщині 9-річну дитину вкусила змія
Наразі неповнолітня дитина перебуває у реанімації, після укусу змії. За даними медиків стан хлопчика - важкий.
Нова операційна палата у Львівській обласній клінічній лікарні (відео) Нова операційна палата у Львівській обласній клінічній лікарні (відео)
Сучасне обладнання дозволить проводити операції малоінвазивним методом з мінімальною травматизацією та швидкою реабілітацією пацієнта.
Loading...
Load next