Акція на паркомісця у новому ЖК SILENT PARK від LEV Development

Акція на паркомісця у новому ЖК SILENT PARK від LEV Development
Компанія LEV Development розпочинає акцію з можливістю придбати паркомісце на виплату та на нових умовах. Тепер не доведеться довго шукати паркомісце для свого авто

З 22 листопада стартує акція на паркомісця у новому ЖК SILENT PARK від LEV Development:

  • Гарантована знижка 6% , також можливе акційне розтермінування на 2 роки з мінімальним першим внеском 10%;
  • Ціна без знижки за паркомісце - 15 500 грн/м2;
  • Площі паркомісць від 12 до 21 м2;

Комплекс складатимуть шість 6-поверхових будинків з підземним паркінгом та закритою територією. Вартість - від 22,9 тис. грн за м2.

Нагадаємо, що на вулиці Пилипа Орлика поблизу Замарстинівського парку з 15 листопада розпочато попереднє бронювання квартир у новому житловому комплексі бізнес-класу Silent Park від LEV Development.

Детальніше про варіанти паркомісць на сайті silent-park.lviv.ua або за телефоном 58-00.

За матеріалами прес-релізу.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

 

Читайте також
У ЛОДА назвали умову за якої Львівщина зможе покинути "червону" карантинну зону У ЛОДА назвали умову за якої Львівщина зможе покинути "червону" карантинну зону
Львівська область зможе вийти із червоної карантинної зони лише в тому випадку, якщо в регіоні спостерігатиметься збереження позитивної динаміки основних показників, а також зменшення госпіталізації та захворюваності серед населення.
Утилізація, компостування та нуль відходів: куди і коли можна викинути ялинки у Львові? (відео) Утилізація, компостування та нуль відходів: куди і коли можна викинути ялинки у Львові? (відео)
Львів уже визначився з локаціями та днями, коли містяни зможуть принести для переробки свої святкові ялинки. Цьогоріч усі хвойні перероблять на станції компостування, а вже згодом ними удобрятимуть нові насадження.
Loading...
Load next