Бійка в Львівській районній раді: відео (оновлено)

Бійка в Львівській районній раді: відео (оновлено)
Після нетривалої штурханини каратист легко поклав суперника на підлогу.

23 грудня відбувалося засідання сесії, стався конфлікт між 27-річним депутатом від «Свободи» Богданом Федуном та 32-річним депутатом від «Самопомочі» Станіславом Горуною. Як видно з відео, шарпанина між двома депутатами переросла у бійку.

Депутат-свободівець Богдан Федун напав на Станіслава Горуну та був більш агресивним у бійці. Спершу Федун тримав Горуну за руки і хотів нанести удар головою, але не зміг цього зробити. Тоді свободівець почав копати суперника. Станіслав Горуна спершу намагався стримати нападника і не бив у відповідь, але через кілька секунд легко поклав Федуна на підлогу.

Інші депутати намагалися зупинити конфлікт словами: «Хлопці, та ви що здуріли?!», «Гов-гов-гов!» та врешті розборонили учасників бійки.

Станіслав Горуна розповів ZAXID.NET, що конфлікт відбувся одразу після засідання сесії районної ради. Богдан Федун спершу словесно почав ображати Станіслава Горуну, а потім кинувся до бійки.

Він почав кричати, що я «вата». Я йому сказав: "Якби ти був нормальним чоловіком, ти би мені це сказав при особистій зустрічі, коли ми зустрічалися і обговорювали ці всі питання, а не зараз на камеру. А зараз ти себе поводиш як сопляк". Він почав мене ображати і кидатися на мене. Попробував мене головою вдарити, потім коліном, рукою на мене замахнувся. Я просто повалив його на землю, – розповів Cтаніслав Горуна.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини
18 львівських компаній, а також юридичні особи які мають відношення до них потрапили під дію санкцій Ради національної безпеки та оборони. Зокрема їхні активи будуть заблоковані і компанії обмежать у торговельних операціях.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next