У Львівській академічній гімназії відбулася благодійна акція на підтримку наших ЗСУ (відео)

У Львівській академічній гімназії відбулася благодійна акція на підтримку наших ЗСУ (відео)

У Львівській академічній гімназії при «Львівській політеїхніці» пройшла благодійна акція «Від серця до серця», що спрямована на підтримку наших ЗСУ. Впродовж 3-х днів учні приносили солодощі, каву, горіхи, шкарпетки, теплий одяг, термохімічні грілки тощо, які потім передали волонтерам, що віддадуть їх безпосередньо на фронт.

У 214-й Окремий спеціальний батальйон OPFOR, де служить брат нашої гімназистки ми збирали кошти на ремонт автомобіля, загалом близько 12 тисяч гривень. Й також для 45-ї бригади, де служить батько нашої гімназистки 10-го класу ми збирали кошти на покупку автомобіля й це близько 18 тисяч гривень, це тільки те що ми подали в школі, бо ми ще подали рахунок у нашому шкільному телеграм-каналі, ми подали рахунок для батьків й вони також скидали гроші, ми не знаємо скільки скинули, але також, - каже Марта Чухрай, голова комітету спорту та культури у гімназійному парламенті.

Відправили допомогу й 24-й бригаді. Але окрім такого виду гуманітарного вантажу учні самостійно підготували валентинки для наших бійців.

В нас стояли 2 скриньки на вході до школи, одна була для ЗСУ, а одна для наших учнів. Кожен міг за бажанням кинути або для ЗСУ, або для когось іншого й потім ці скриньки ми передали на фронт для наших ЗСУ, - розповів Назар Левицький, член гімназійного парламенту.

Варто зазначити, що проведення цієї акції є повністю ініціативою гімназійного парламенти у який входять самі учні. Також з нагоди свята гімназії провели й естафети між класами. Змагання були різними, тож кожен міг показати свої сильні сторони. 

Це дуже класна руханка посеред дня й дуже класна. Суперники були не з самих легких, це було дуже цікаво.

Й подібні акції тут проводять далеко не вперше.

Взагалі благодійні акції в нашій гімназії вже дуже традиційні й часто відбуваються , а сьогоднішня акція, бо сердечко це символ свята Св. Валентина й так назвали її, бо це добро. Ці гарні ідеї й цей позитив йде від серця наших гімназистів й до серця наших воїнів, - додала Наталія Петровська, педагогиня Львівської академічної гімназії при НУ «Львівська політехніка».

Загалом за підрахунками протягом 3-х днів в гімназії вдалося назбирати більше 30 тисяч гривень на підтримку ЗСУ. 

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини
18 львівських компаній, а також юридичні особи які мають відношення до них потрапили під дію санкцій Ради національної безпеки та оборони. Зокрема їхні активи будуть заблоковані і компанії обмежать у торговельних операціях.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next