Перукарські тренди зими: про секрети вдалої зачіски розповів барбер (фото, відео)

Перукарські тренди зими: про секрети вдалої зачіски розповів барбер (фото, відео)
Щоб добитися максимального ефекту, засоби догляду слід обирати залежно від типу вашого волосся. Допомогти вам з цим може професійний барбер.

Тарас займається чоловічими зачісками вже понад 10 років. За цей час вже набрав базу клієнтів, серед яких знані в країні блогери та зіркові особистості. Серед них і відомий співак Юлік. Шоумен завжди має виглядати на всі «100», а тому дуже прискіпливо ставиться до свого зовнішнього вигляду та зачіски. І довіряє у цьому питанні тільки професіоналам.

 Знайшов, до речі, років 8 тому Тараса, який дійсно мене вже так веде мої стрижки, мною займається і тепер кожного разу коли, я хочу щось змінити, щось важливе, і взагалі коли я у Львові, то просто іду на стрижку. Чи я підстрижений був до того, чи не підстрижений, то я завжди йду до Тараса, бо він знає як я хочу, він знає, як то зробити, - розповідає Назарій «JULIK» Гук, співак, шоумен.

Фото: ПравдаТУТ Львів

Барбер розповідає, що вирішив займатися чоловічими стрижками після того, як неодноразово стикався з нерозумінням з боку перукарів про те, яку зачіску він хоче, навіть коли показував їм відповідні фото. З часом почав стригтися самостійно, вже потім пройшов фахове навчання та почав приймати клієнтів і проводити майстер-класи. Нам же Тарас розповів, яку варто обрати зачіску чоловікам у цьому сезоні, щоб залишатися у тренді.    

 Зараз такі є тенденції , що усе вертається назад. Класичні стрижки вони завжди були і будуть актуальні. Класика, як то кажуть, не вмирає. Більше така текстура, вибриті боки. Якщо взяти з давніх часів, то «мулет» вертається і все старше, і старше з тих часів вертаються стрижки, -  розказує Тарас Кобзар, барбер.

Фото: ПравдаТУТ Львів

Також він відкрив нам секрет, як зберегти свою зачіску й під час носіння шапки, що особливо актуально у зимовий період.

Якщо під головні убори, то рекомендації не використовувати пасти. Бліьше сольові спреї, фіксуючі пудри, пудри для об’єму, щоб його взагалі не було видно на волоссі, але щоб воно мало якусь фіксацію, щоб воно краще було, - каже Тарас.

Фото: ПравдаТУТ Львів

Та додає: щоб добитися максимального ефекту, засоби догляду слід обирати залежно від типу вашого волосся. Допомогти вам з цим може професійний барбер.


Злата Новосельська - pravdatutnews.co

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини
18 львівських компаній, а також юридичні особи які мають відношення до них потрапили під дію санкцій Ради національної безпеки та оборони. Зокрема їхні активи будуть заблоковані і компанії обмежать у торговельних операціях.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next