У Львівському «ОХМАТДИТі» працівники лікарні зіграли театралізовану виставу «Вертеп» (відео)

У Львівському «ОХМАТДИТі» працівники лікарні зіграли театралізовану виставу «Вертеп» (відео)

До Львівського «Охматдиту» завітав Вертеп. Не забувати українські традиції та принести частинку святкового настрою вирішили самі ж працівники лікарні, які і стали героями такої театралізованої вистави.

Це були лікарі, це були медсестри і це був навіть немедичний персонал. Тобто ми залучали всіх якби сказати хто мав бажання, - каже Галина Продан, режисер, менеджер із соціальної корпоративної відповідальності Львівського «ОХМАТДИТу».

В мене сьогодні роль жидівки, як не дивно. Ініціатива ця дуже позитивна, тому що враховуючи зараз час війни зрозуміло що повна відсутність якогось святкування я рахую що це дуже зближує людей, об’єднує колектив і хоча би трошки піднімає настрій у цей нелегкий час, - додала Віра Приймакова завідувачка відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії, жидівка.

Відтак традиційний вертеп не обійшовся без тематики сучасних воєнних реалій. 

Взяли за основу якийсь звичайний сценарій і самі додумувати, вставляти, віршики, колядки, потім віддали цей сценарій нашим героям і вони вже кожен вніс свою частинку туди. Хтось змінював слова, хтось додумував і так нам вийшов такий гарний вертеп, - розповідає Зоряна Бутковська, сценарист, речниця Львівського «Охматдиту».

Це можливо було не дуже легко, тому що лікарі вони працюють. Є складні випадки, вони не можуть лишити і йти на репетицію. Значить ми старалися в такий позаробочий час. Були лікарі, які не чергували, вони просто спеціально приїжджали сюди, - зауважила Галина Продан.

Таке в Охматдиті вперше, але кажуть не востаннє. Відтак задовлення отримали не лише герої, але і усі присутні. І вже з хорошим настроєм всі знову повернулись до своїх обовязків – рятувати та лікувати наших маленьких пацієнтів. До слова, донати, які збирали жид з жидівкою підуть на благо лікарні.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv


Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
«Охматдитівська коляда»: Лікарі стали УЧАСНИКАМИ різдвяного вертепу «Охматдитівська коляда»: Лікарі стали УЧАСНИКАМИ різдвяного вертепу
Лікарі, медперсонал та працівники Центру дитячої медицини стали учасниками різдвяного вертепу
Відновлення планових операцій на Львівщині (відео) Відновлення планових операцій на Львівщині (відео)
У дитячій лікарні 1-го ТМО Львова готові продовжити лікування малечі з ортопедичними патологіями. Записатися на консультацію можна за тел.: (067) 671 04 44.
Loading...
Load next