У стінах Львівської мерії презентували виставку про дітей з особливими освітніми потребами

У стінах Львівської мерії презентували виставку про дітей з особливими освітніми потребами

Особливі фото особливих моделей: у стінах Львівської мерії презентували виставку «Час, коли здійснилися мрії». На 20 світлинах – діти з особливими освітніми потребами та їхні рідні. Ініціаторка Наталія Шелестак прагне, аби за допомогою цієї експозиції люди змогли краще зрозуміти потреби молоді з інвалідністю.

Всі діти – різні, але вони всі – рівні в своїх правах. І дуже хочеться, щоб вони не лишалися закритими вдома, дуже хочеться, щоб ми були таким зрілим суспільством, яке дозріло до того, що всі мають рівні можливості і вони мають бути зреалізовані, - розповіла Наталія Шелестак, депутатка Львівської міськради, ініціаторка фотовиставки

До слова, у межах заходу також представили освітній центр «Простір можливостей». Тут підлітки та молодь з інвалідністю зможе опанувати уміння допрофесійної підготовки за різними напрямками.

Це є помічник кухаря, помічник пекаря, флорист і художній напрям. Для цього ми уклали угоди з базами профтехосвіти і вже зі вчорашнього дня ми розпочали свою роботу. Окрім допрофесійної підготовки, у нас передбачена фізична реабілітація, психотерапія, арттерапія та іпотерапія – це верхова їзда, - додала Галина Царьова, керівниця відокремленого спеціального підрозділу «Простір можливостей».

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові презентували благодійний фотопроект «Українки – шпильки, сукня, автомат» У Львові презентували благодійний фотопроект «Українки – шпильки, сукня, автомат»
Виручені з благодійного фотопроекту кошти скерують на потреби 125-ї бригади ЗСУ.
У Львові виписали понад 500 штрафів через паркування з порушенням ПДР (відео) У Львові виписали понад 500 штрафів через паркування з порушенням ПДР (відео)
Йдеться про штрафи загальною сумою в 256 тисяч гривень.
Рак-не вирок: у Львові провели фотосесію для жінок, які борються з онкологією (відео) Рак-не вирок: у Львові провели фотосесію для жінок, які борються з онкологією (відео)
Онкологія – такий діагноз українці чують дедалі частіше. Для когось це звучить як вирок, тоді як інші сприймають радше як виклик, борються та перемагають. Вже вкотре у світі намагаються достукатись і пояснити, що рак – не вирок.
Loading...
Load next