На Львівщині конфіскували майже 50 тонн соняшникової олії, яку намагалися експортувати через митницю (відео)

На Львівщині конфіскували майже 50 тонн соняшникової олії, яку намагалися експортувати через митницю (відео)

На Львівщині у підприємця конфіскували майже 50 тон соняшникової олії, яку намагалися експортувати через митницю. Оскільки аналіз податкової інформації показав, що товар не відслідковується по ланцюгу постачання. А суб’єктом є компанія-виробник, що не є платником податку на додану вартість, а також вже пару років не подає звітність. Детективи Бюро економічної безпеки арештували олію, загальною вартістю понад 2,5 мільйони гривень та передали її в управління АРМА.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com 

Читайте також
У Львові обіцяють відкрити нову амбулаторію на вулиці Мазепи
Мер Львова, Андрій Садовий, сьогодні повідомив, що місто планує відкрити нову амбулаторію сімейної медицини на вулиці Мазепи. Адже у приміщенні поліклініки, що знаходиться на цій вулиці облаштують додаткові ліжко-місця для хворих на коронавірус.
Друга негода за тиждень у Львові: зірвані дахи, повалені дерева та пошкоджені авто (відео) Друга негода за тиждень у Львові: зірвані дахи, повалені дерева та пошкоджені авто (відео)
238 повалених дерев, майже 30 підтоплених будинків, 20 зірваних дахів і понад 50 пошкоджень на електромережах – наслідки другого буревію у Львові.
Loading...
Load next