На Львівщині конфіскували майже 50 тонн соняшникової олії, яку намагалися експортувати через митницю (відео)

На Львівщині конфіскували майже 50 тонн соняшникової олії, яку намагалися експортувати через митницю (відео)

На Львівщині у підприємця конфіскували майже 50 тон соняшникової олії, яку намагалися експортувати через митницю. Оскільки аналіз податкової інформації показав, що товар не відслідковується по ланцюгу постачання. А суб’єктом є компанія-виробник, що не є платником податку на додану вартість, а також вже пару років не подає звітність. Детективи Бюро економічної безпеки арештували олію, загальною вартістю понад 2,5 мільйони гривень та передали її в управління АРМА.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com 

Читайте також
На Львівщині продадуть на аукціоні ще один спиртзавод На Львівщині продадуть на аукціоні ще один спиртзавод
14 травня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації окремого майна Рава-Руського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт», що розташоване в місті Рава-Руська Жовківського району Львівської області.
90 тисяч на дрони! ПРИКОРДОННИКИ вдало зіграли в футбол 90 тисяч на дрони! ПРИКОРДОННИКИ вдало зіграли в футбол
9 команд з усієї західної України врази своєю завзятістю та лише за 15 хвилин зібрали фантастичну суму на дрони
Львів отримав новий низькопідлоговий п’ятисекційний трамвай: скільки він коштує? (відео) Львів отримав новий низькопідлоговий п’ятисекційний трамвай: скільки він коштує? (відео)
Львів достроково отримав перший низькопідлоговий п’ятисекційний трамвай українського виробництва. Ще 9 аналогічних трамваїв надійдуть до кінця наступного року.
Loading...
Load next