У Львові пластуни відзначають 111-ту річницю першої Присяги

У Львові пластуни відзначають 111-ту річницю першої Присяги

Цього дня, у 1912 році, у Львові пластуни присягнули на вірність Богові і Україні.

Про це інформує пресслужба Львівської ОВА.

Як зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький з того часу учасники скаутського руху у різні часи та в різних умовах дотримувались присяги, жили за Пластовим Законом. Чи це під час війни, чи в підпіллі, чи за кордоном – не відступали у захисті та зусиллях для становлення нашої держави. Виховували свідому молодь, прививали любов до України та бажання брати на себе відповідальність і творити позитивні зміни.

Коли почалась повномасштабна війна, спільнота пластунів очікувано мобілізувала зусилля, щоб обороняти Україну та допомагати людям у потребі.



Шана усім пластунам, які зараз на передовій захищають нашу державу. Вічна пам'ять усім, хто в боротьбі віддав найцінніше. Дякуємо тим, хто закуповує машини, дрони, іншу техніку, амуніцію, аптечки для пластунів-воїнів, передає продуктові набори цивільним, залучає донорів для підтримки країни. Дякуємо усім пластунам за ваш внесок у наближення перемоги нашої держави та за те, що змалечку творите суспільство майбутнього,- наголосив очільник області.

Нагадаємо, На Львівщині скоро запрацює перша черга ультрасучасної клініки Superhumans Center – Максим Козицький

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Теги: 
Читайте також
Львіський пластун щодня пробігає півмарафон, щоб зібрати кошти на дрон для ЗСУ (відео) Львіський пластун щодня пробігає півмарафон, щоб зібрати кошти на дрон для ЗСУ (відео)
Загалом до кінця місяця Назар має пробігти понад 650 км.
У Львові посеред подвір'я багатоквартирного будинку утворилось провалля (відео) У Львові посеред подвір'я багатоквартирного будинку утворилось провалля (відео)
У подвір’ї багатоквартирного будинку на вулиці Перемиській, 14 наприкінці серпня утворилася яма, яка щогодини стає більшою та поглинає у себе все навколо.
Показати справжнє лице путіна: у Львові відкрили виставку плакатів (відео) Показати справжнє лице путіна: у Львові відкрили виставку плакатів (відео)
У сквері «На Валах» відкрили виставку плакатів українського художника Андрія Єрмоленка та польського графіка Войцєха Коркуця.
Loading...
Load next