Військова частина на Львівщині отримала пожежний автомобіль

Військова частина на Львівщині отримала пожежний автомобіль

Пожежний підрозділ військової частини А1108 отримав пожежний автомобіль.

Арсенал «пожежних» автомобілів потребував оновлення. Використовувати це авто будуть як і у військових, так і мирних цілях, повідомляють в пресслужбі ЛОВА.

Автомобіль передали завдяки співпраці з римо-католицьким Орденом Братів Боніфратрів та релігійною громадою Костел св. Бартоломея Дрогобич. Це вже третя пожежна від поляків та четверта загалом.

Нагадаємо, Україна отримала від Словаччини всі 13 обіцяних винищувачів МіГ-29

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Святкування Дня захисника України: молодь запрошують на історично-патріотичний табір Святкування Дня захисника України: молодь запрошують на історично-патріотичний табір
У середині жовтня українці відзначають свято Покрови Пресвятої Богородиці – одне з найважливіших свят у році. Саме 14 жовтня українці святкують День захисників України, День запорозького козацтва та День створення Української повстанської армії.
Приховані на кордоні кошти: 43-річна жінка хотіла провести до України 800 тис. гривень Приховані на кордоні кошти: 43-річна жінка хотіла провести до України 800 тис. гривень
800 тис грн 43-річна уродженка Донецької області сховала серед особистих речей
У Львові відбулася зустріч міністрів культури 9 європейських країн (відео) У Львові відбулася зустріч міністрів культури 9 європейських країн (відео)
Польща, Словаччина, Естонія, Литва, Молдова, Румунія, Угорщина та Латвія допомагатимуть відновлювати культуру України.
Loading...
Load next