«Залізні метелики»: допрем’єрний показ документальної стрічки про збиття пасажирського літака рейсу МН17

«Залізні метелики»: допрем’єрний показ документальної стрічки про збиття пасажирського літака рейсу МН17
У Львові пройшов допрем’єрний показ документальної стрічки «Залізні метелики», що розповідає про збиття пасажирського літака рейсу МН17 17 липня 2014 р. біля Донецька

У Львові пройшов допрем’єрний показ документальної стрічки «Залізні метелики», що розповідає про трагедію пасажирського літака рейсу МН17, що збили 17 липня 2014 року біля Донецька. Фільм показує причини події, зміну риторики російської пропаганди, судовий процес над винуватцями цієї трагедії та сторону родича загиблої у цьому літаку.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В львівському ОХМАТДИТі американські медики консультують та оперують дітей з вадами обличчя (відео) В львівському ОХМАТДИТі американські медики консультують та оперують дітей з вадами обличчя (відео)
Американські спеціалісти спільно з медиками Львівського «ОХМАТДИТу» протягом трьох днів безкоштовно консультують та оперують дітей з усієї України з найскладнішими вадами обличчя.
Львів може залишитись без газу: «Нафтогаз» вимагає виплатити борги
«Львівгаз» заборгував майже 16 млн грн. «Нафтогаз» вимагає, аби львівські тепловики з 1 квітня відключилися від газу.
ВИЙНЯТКОВА мистецька подія на сцені Львівської ОПЕРИ ВИЙНЯТКОВА мистецька подія на сцені Львівської ОПЕРИ
На сцені Львівської опери відбулася виняткова мистецька подія за участі іноземних гостей, що присвячена мужності українського народу та його героїчній боротьбі з російським агресором
Loading...
Load next