ВАЖЛИВА ДОПОМОГА: австрійці передали надзвичайникам спецтехніку

ВАЖЛИВА ДОПОМОГА: австрійці передали надзвичайникам спецтехніку
Автодрабина, автоцистерна та 2 саперних автомобілі. Австрія передала рятувальникам техніку

Радість та захват – Надзвичайний та Повноважний посол Австрії не приховує емоцій в головному будинку львівських рятувальників. Каже, що старовинна забудова нагадує йому Хогвардс. Але ж основна його місія – це новий транш допомоги українцям – пожежні та саперні автомобілі від мешканців Відня.

Українським надзвичайникам австрійці допомагають від початку повномасштабного нападу. Спецтехніка рятувальників постійно під прицілом ворога, хоч це є військовим злочином.  Саме тому, такі автомобілі є для нас буквально життєво необхідними.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині 38-річного чоловіка зняли з дерева
Чоловік заліз на дерево, щоб обрізати гілки, однак самостійно злізти з нього вже не зміг. Довелось викликати рятувальників ДСНС аби вони зняли його з дванадцятиметрової висоти.
Львівські волонтери вирішили подарувати друге життя використаним на війні речам (відео) Львівські волонтери вирішили подарувати друге життя використаним на війні речам (відео)
У Львові волонтери дарують друге життя використаним на війні речам. А виручені кошти скерують на потреби військових.
На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото) На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото)
У Стрийському районі у селі Козьова трапилось смертельне ДТП - через зіткнення трьох автівок на трасі "Київ-Чоп" загинуло дві людини. Рятувальникам довелось деблокувати тіла загиблих з автомобіля.
Loading...
Load next