Завдав державі 25 млн грн збитків: на Львівщині повідомлено про підозру заступнику голови РВА, який очолював військову частину

Завдав державі 25 млн грн збитків: на Львівщині повідомлено про підозру заступнику голови РВА, який очолював військову частину

За процесуального керівництва Львівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру колишньому командиру військової частини - теперішньому першому заступнику голови районної військової адміністрації на Львівщині за фактом недбалого ставлення до військової служби (ч. 4 ст. 425 КК України).

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора.

За даними слідства, колишній військовий у квітні 2022 року без проведення торгів закупив 72 цистерни для зберігання паливно-мастильних матеріалів у однієї із столичних фірм. Вартість резервуарів склала майже 64,5 млн грн, хоча ринкова вартість була суттєво нижчою – понад 39 млн грн.

Крім цього, придбані цистерни не відповідали технічним вимогам – товщина їхнього металу була меншою, ніж передбачено технічними вимогами. Внаслідок таких дій підозрюваного державі завдано 25 млн грн збитків.

Під час слідчих дій вилучено документи, які підтверджують протиправну діяльність. Речові докази скеровано на експертизу. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, На Запорізькій АЕС стався частковий блекаут через некомпетентні дії окупантів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
З нагоди Дня Незалежності у Львові відбувся "Марш нескорених" (відео) З нагоди Дня Незалежності у Львові відбувся "Марш нескорених" (відео)
Сьогодні у Львові втретє відбувся Марш нескорених. Учасники ходи пройшли від Личаківського кладовища до Меморіалу Героїв Небесної Сотні.
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Loading...
Load next