На Львівщині електричка збила на смерть 67-річного чоловіка

На Львівщині електричка збила на смерть 67-річного чоловіка

На залізничному переїзді у селі Любинці, що в Стрийському районі на Львівщині, внаслідок наїзду електропотяга загинула людина. Поліція розслідує обставини.

Про це повідомили у поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна подія трапилася на залізничному переїзді (пікет №8) у селі Любинці.

Електропотяг сполученням Львів - Ужгород  здійснив наїзд на 67-річного мешканця Стрия, який переходив через колію в невстановленому місці. Від отриманих травм літній чоловік загинув на місці події, - йдеться у повідомленні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту (ч.3 ст.276 ККУ). Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, Прикордонники вступили у бій з ворожою ДРГ на Сумщині

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото) На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото)
Воїн служив у 24- ОМБр імені Короля Данила і був мешканцем селища Добротвір. Однак, внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків на Луганщині, чоловік отримав поранення, яке було несумісним із життям.
У Львові попрощалися з "нескореним" Дмитром Сидоруком, який загинув на війні (відео) У Львові попрощалися з "нескореним" Дмитром Сидоруком, який загинув на війні (відео)
У Львові попрощалися із срібним призером Ігор Нескорених Дмитром Сидоруком, який загинув 6-го квітня під час запеклих боїв з рашистами. 
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Loading...
Load next